Алфа трябва да изкарат кола със задно иначе работата става зле. Ако не могат да си намерят платформа да вземат тази на 75-цата да е доразвият, да е модернизират и да изкарат Алфа 100. Поне ще запазят традицията.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Alfa Romeo пуска заместник на 159 през 2011 г.
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от MainaCore Покажи съобщениеАлфа трябва да изкарат кола със задно иначе работата става зле. Ако не могат да си намерят платформа да вземат тази на 75-цата да е доразвият, да е модернизират и да изкарат Алфа 100. Поне ще запазят традицията.
Иначе нали се шумеше, че 169 или както ще се казва наследника на 166, ще е със задно и ще има и 400 "коньов" V8 - дано да ги доживеем тези времена.Alfa Romeo 166 3.0 V6
Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.
Comment
-
Тези са другите съчинения на тема 169, които имам на компа и не видях тук. Надявам се наследниците да не са с тези ококорени фарове, но имайки предвид, че дизайнерите на Алфа са тези, които обикновено диктуват модата и се придържат към избраната от тях линия на дизайн докато не стане прекалено комерсиална има и не малък шанс наследникът на 159 да е ококорен пингвин/изплашена котка отпредОт друга страна както някои от вас посочиха, една типично мъжка кола трябва да изглежда агресивно и до 2011г. има доста време и достатъчно за да измислят нещо такова което да ни накара полудеем като я видим.
Comment
-
Ако така изглежда наследника на 159 ще се разбия от кеф !
http://www.tuning.bg/wp-content/uplo...o-giulia-1.jpg
Ex ALFA 145 JUNIOR 1.4.16V T.SPARK SeXy Line
FIAT STILO ABARTH 2.4L 20V 171HP+
sigpic
Comment
-
http://spisanie.mobile.bg/avtomobili...-alfa-159.html
Ей ви го и на български. Чакам с интерес купето.Giulietta 1,6 JTDm 2013
156 SW 1,9 JTD 2003
Comment
-
Първоначално публикувано от Jivko_Kolev Покажи съобщениеДобре добре... звучи доста обещаващо. А комби няма ли да има? Или няма да спират старото? Или не пускат комби умишлено... за да се купува бъдещия 4х4 автомобил...!?
Comment
-
Comment
-
Момчета май четете между редовете:
"Тази пролет в Женева от Alfa Romeo смятат да покажат обновена версия на един от успешните си модели 159. Интересното е, че модификациите ще са три - седан с четири врати, купе и кабриолет."
Обновена версия на 159, а не заместник на модела...
Купето и кабриолета, ще са най-вероятно в единични бройки, защото иначе сериозно биха подбили Брерата!
Е дано да не съм прав ама така си мисля.sigpic"
Има много добри спортни коли на пътя...Знам, изпреварвам ги през цялото време"
Comment
Comment